Goedemorgen!

Welkom op de website van Jongerenkoor Pius X. Wij zijn een enthousiast jongerenkoor uit Alkmaar. Op deze website kun je vinden wie wij zijn, wat wij doen en waar wij optreden.

De kleine dagelijkse bewegingen rondom de Pius X, waaronder de verbouwing, zijn te lezen op de dagboek pagina. In het gastenboek hebben andere bezoekers berichten achtergelaten, laat hier zelf ook gerust een berichtje achter.

Dit jaar bestaat jongerenkoor Pius X 40 jaar. Dit hebben we gevierd met een reünie op zondag 2 juli 2006.

Klik hier om de oude aankondiging te bekijken.
Vergeet ook niet om de foto pagina te bekijken!
Na ruim 5 jaar heeft onze toetsenist Martijn het jongerenkoor verlaten. Ken je iemand die de toetsen zou willen overnemen of heb je zelf interesse, laat het ons weten of kom een keertje langs om te kijken.

Laatst bijgewerkt: 02-07-2014 12:44:18